Silky Blusher - руменило

Matt Pluss Liquid Foundation

The Stylist - маскара

 

          NEW IN THIS WEEK        

SEVENTEEN Lipstick Supreme - кармин

SEVENTEEN Lipstick Supreme - кармин

MKD 340,00
Кремаст кармин со протеини од соја ...

ASTIBO Фустан кошула со каро дезен

ASTIBO Фустан кошула со каро дезен

MKD 3.800,00
Мал црн фустан -кошула, со интересен кариран дезен во предниот дел. ...

ASTIBO Тренди фустан со ефект на превртена кожа

ASTIBO Тренди фустан со ефект на превртена кожа

MKD 3.590,00
Модерна ткаенина, со ефект на велур (превртена кожа)...

#MyTrgovskiStyle

Место за вашите фотографии кои ги споделивте со хаштагот #MyTrgovskiStyle на Инстаграм или Фејсбук >>
Види повеќе >>