Silky Blusher - руменило

Matt Pluss Liquid Foundation

The Stylist - маскара

 

          NEW IN THIS WEEK        

# T r g o v s k i S t y l e

Место за вашите фотографии кои ги споделивте со хаштагот #MyTrgovskiStyle на Инстаграм или Фејсбук >>
Види повеќе >>