Моментално сте на:

AA MEZZO LASER + 40 крем за околу очи за намалување на брчки 15 мл
AA MEZZO LASER + 40 ноќен крем за намалување на брчки 50 мл

AA MEZZO LASER + 40 ноќен крем за намалување на брчки 50 мл

MKD 525,00
Ноќна крема за намалување на брчки за лица со чувствителна кожа...
AA MEZZO LASER + 40 Дневен крем за намалување на брчки 50 мл

AA MEZZO LASER + 40 Дневен крем за намалување на брчки 50 мл

MKD 525,00
Дневна крема за намалување на брчки за лица со чувствителна кожа...
AA Oil Infusion  тоник гел за чистење на лице 200 мл

AA Oil Infusion тоник гел за чистење на лице 200 мл

MKD 295,00
AA Oil Infusion се креми за напреден третман против брчки...
AA Oil Infusion мицеларен гел за отстранување на шминка 200 мл
AA Oil Infusion пилинг гел 150 мл

AA Oil Infusion пилинг гел 150 мл

MKD 295,00
AA Oil Infusion се креми за напреден третман против брчки...
AA Oil Infusion +50 масло за лице за интензивна регенерација и активен лифтинг 15 мл
AA Oil Infusion +50 ноќен крем за зајакнување и регенерација 50 мл
AA Oil Infusion +50 дневен крем за лифтинг и намалување на брчки 50 мл
AA Oil Infusion +40 масло за лице за интензивно потхранување и еластичност 15 мл
AA Oil Infusion +40 крем за околу очи, намалување на брчки и потхранување 15 мл
AA Oil Infusion +40 ноќен крем регенерација + измазнување 50 мл