Моментално сте на:

AA Oil Infusion +40 дневен крем намалување на брчки + еластичност 50 мл
AA Oil Infusion +30 масло за лице и интензивно измазнување 15 мл
AA Oil Infusion +30 крем за околу очи, хидратација и намалување на брчки 15 мл
AA Oil Infusion +30 ноќна крема за потхранување и израмнување на брчки 50 мл
AA Oil Infusion +30 дневна крема за мулти хидратација и измазнување 50 мл
SEVENTEEN Bronzing Powder - бронзер

SEVENTEEN Bronzing Powder - бронзер

MKD 630,00
Компактна пудра Bronzing Powder на SEVENTEEN за здрав, блескав и исончан изглед...
SEVENTEEN Time Plus - долготрајна течна пудра

SEVENTEEN Time Plus - долготрајна течна пудра

MKD 420,00
Долготрајна течна пудра со супериорна покривност наменета за сите типови кожа...