Моментално сте на:

SEVENTEEN Longstay Eye Brow Shaper Pencil  молив за веѓи

SEVENTEEN Longstay Eye Brow Shaper Pencil молив за веѓи

MKD 190,00
Mоливот за веѓи Longstay Eye Brow Shaper Pencil од Seventeen...
RADIANT Softline Waterproof Eye Pencil - моливче за очи

RADIANT Softline Waterproof Eye Pencil - моливче за очи

MKD 220,00
Водотпорен, мек молив за очи со интензитет и долготраен резулта...
SEVENTEEN Lipstick Special - кармин

SEVENTEEN Lipstick Special - кармин

MKD 270,00
Кармин со свиленкасто мека структура...
SEVENTEEN Extra Sparkle Shadow сенка за очи

SEVENTEEN Extra Sparkle Shadow сенка за очи

MKD 280,00
Сенка за гламурозен изглед и блескав сјај на вашите очи....
SEVENTEEN  Matte Lasting Lipstick - мат кармин СПФ 15

SEVENTEEN Matte Lasting Lipstick - мат кармин СПФ 15

MKD 300,00
Мат кармин Matte Lasting Lipstick со заштитен фактор СПФ 15...
SEVENTEEN Lipstick Supreme - кармин

SEVENTEEN Lipstick Supreme - кармин

MKD 340,00
Кремаст кармин со протеини од соја ...
SEVENTEEN Brow Elegance All Day Precision Liner - моливче за веѓи

SEVENTEEN Brow Elegance All Day Precision Liner - моливче за веѓи

MKD 350,00
Моливче со кое ќе добиете убаво обликувани веѓи...
SEVENTEEN The Stylist - маскара

SEVENTEEN The Stylist - маскара

MKD 360,00
Густина, должина и волумен за трепки кои навистина се издвојуваат...
SEVENTEEN X-Traordinaire - маскара

SEVENTEEN X-Traordinaire - маскара

MKD 380,00
Маскара за 3 D трепки со специјална пластична четкичка...
SEVENTEEN Μatt Concealer Extra Coverage - коректор

SEVENTEEN Μatt Concealer Extra Coverage - коректор

Regular Price: MKD 480,00

Special Price MKD 390,00

Eден од најдобрите коректори кои можат да се најдат на нашиот пазар...
Ideal Cover Liquid Concealer

SEVENTEEN Ideal Cover Concealer - коректор

MKD 390,00
Течен коректор Ideal Cover Concealer од SEVENTEEN со специјално сунѓересто четче за лесно наесу...
SEVENTEEN Natural Matte Silky Blusher - руменило

SEVENTEEN Natural Matte Silky Blusher - руменило

MKD 400,00
Руменило со свиленкаста структура, во мат, природни нијанси....