Моментално сте на:

Out of stock

SEVENTEEN Cuticle Remover Gel - гел за кутикули

SEVENTEEN Cuticle Remover Gel - гел за кутикули

MKD 190,00
Производ што ги омекнува кутикулите, за да можат полесно да бидат отстранети...

Out of stock

SEVENTEEN Calcium & Vitamin B Complex Base

SEVENTEEN Calcium & Vitamin B Complex Base

MKD 190,00
Основа со калциум и витамин Б комплекс за третман, заштита и зајакнување на ноктит...

Out of stock

SEVENTEEN Special Base - основа за нокти

SEVENTEEN Special Base - основа за нокти

MKD 190,00
Специјалната основа „Special Base“ од SEVENTEEN за совршени раце и нокти...
SEVENTEEN Supreme - лак за нокти

SEVENTEEN Supreme - лак за нокти

MKD 190,00
Лакови за нокти во широка палета на бои...

Out of stock

SEVENTEEN Fast Finish Extra Shine Top Coat

SEVENTEEN Fast Finish Extra Shine Top Coat

MKD 190,00
Супер производ за екстра сјајни нокти...

Out of stock

SEVENTEEN Yellow Out - безбоен избелувач за нокти

SEVENTEEN Yellow Out - безбоен избелувач за нокти

MKD 190,00
Проѕирен избелувач на нокти што користи нова технологија за заштита на нокти со и...
RADIANT Softline Waterproof Eye Pencil - моливче за очи

RADIANT Softline Waterproof Eye Pencil - моливче за очи

MKD 220,00
Водотпорен, мек молив за очи со интензитет и долготраен резулта...
SEVENTEEN Studio – 3 Step Manicure System

SEVENTEEN Studio – 3 Step Manicure System

MKD 220,00
Комплетот дава совршен резултат со двапати поголема трајност ......
SEVENTEEN Longstay Eye Brow Shaper Pencil  молив за веѓи

SEVENTEEN Longstay Eye Brow Shaper Pencil молив за веѓи

MKD 285,00
Mоливот за веѓи Longstay Eye Brow Shaper Pencil од Seventeen...
AA Oil Infusion мицеларен гел за отстранување на шминка 200 мл