Моментално сте на:

Out of stock

SEVENTEEN Fast Finish Extra Shine Top Coat

SEVENTEEN Fast Finish Extra Shine Top Coat

MKD 190,00
Супер производ за екстра сјајни нокти...

Out of stock

SEVENTEEN Cuticle Remover Gel - гел за кутикули

SEVENTEEN Cuticle Remover Gel - гел за кутикули

MKD 190,00
Производ што ги омекнува кутикулите, за да можат полесно да бидат отстранети...

Out of stock

SEVENTEEN Yellow Out - безбоен избелувач за нокти

SEVENTEEN Yellow Out - безбоен избелувач за нокти

MKD 190,00
Проѕирен избелувач на нокти што користи нова технологија за заштита на нокти со и...

Out of stock

SEVENTEEN Calcium & Vitamin B Complex Base

SEVENTEEN Calcium & Vitamin B Complex Base

MKD 190,00
Основа со калциум и витамин Б комплекс за третман, заштита и зајакнување на ноктит...
SEVENTEEN Supreme - лак за нокти

SEVENTEEN Supreme - лак за нокти

MKD 190,00
Лакови за нокти во широка палета на бои...
SEVENTEEN  Matte Lasting Lipstick - мат кармин СПФ 15

SEVENTEEN Matte Lasting Lipstick - мат кармин СПФ 15

MKD 300,00
Мат кармин Matte Lasting Lipstick со заштитен фактор СПФ 15...
SEVENTEEN Pearl Blush Powder - бисерно руменило

SEVENTEEN Pearl Blush Powder - бисерно руменило

MKD 610,00
Бисерно руменило за свеж изглед и блескава кожа....
SEVENTEEN X-Traordinaire - маскара

SEVENTEEN X-Traordinaire - маскара

MKD 490,00
Маскара за 3 D трепки со специјална пластична четкичка...
SEVENTEEN Bronzing Powder - бронзер

SEVENTEEN Bronzing Powder - бронзер

MKD 630,00
Компактна пудра Bronzing Powder на SEVENTEEN за здрав, блескав и исончан изглед...
SEVENTEEN Time Plus - долготрајна течна пудра

SEVENTEEN Time Plus - долготрајна течна пудра

MKD 420,00
Долготрајна течна пудра со супериорна покривност наменета за сите типови кожа...