MACA FACTORY - малку поинаков несесер за шминки

MACA FACTORY - малку поинаков несесер за шминки

MKD 699,00
Mини плик чанти за организирање шминки (и за се друго што ви паѓа на памет)...

SEVENTEEN Μatt Concealer Extra Coverage - коректор

SEVENTEEN Μatt Concealer Extra Coverage - коректор

MKD 480,00
Eден од најдобрите коректори кои можат да се најдат на нашиот пазар...

SEVENTEEN Lipstick Supreme - кармин

SEVENTEEN Lipstick Supreme - кармин

MKD 340,00
Кремаст кармин со протеини од соја ...